Hidroizolatie-spatiu-comercial-Complex-Timisoara-08.jpg

Detalii despre lucrare

Detalii despre lucrare

Lucrarea de hidroizolație a acoperișului spațiului comercial din zona Complex din Timișoara a fost o intervenție importantă pentru protejarea structurii și continuitatea activității comerciale. Echipa Wolgast Timișoara a abordat cu meticulozitate fiecare aspect al lucrării pentru a asigura o hidroizolație de calitate superioară.

Am ales o membrană bituminoasă cu armătură din poliester, cunoscută pentru durabilitatea și rezistența sa la deteriorări. Am aplicat cu atenție stratul de hidroizolație, asigurând acoperirea completă a întregului acoperiș și integrarea perfectă cu detaliile critice, cum ar fi burlanele, coamele și rulourile.

În etapa de pregătire a suprafeței, am curățat și pregătit acoperișul pentru aplicarea hidroizolației, asigurându-ne că suportul este adecvat și corespunde cerințelor de aplicare. De asemenea, am verificat și corectat eventualele imperfecțiuni, garantând astfel o aderență optimă a membranei bituminoase.

Lucrarea de hidroizolație a acoperișului spațiului comercial din zona Complex din Timișoara a fost executată în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și în conformitate cu normele tehnice în vigoare. Astfel, am oferit proprietarului spațiului o soluție fiabilă și eficientă în protejarea clădirii împotriva infiltrațiilor de apă și deteriorărilor cauzate de intemperii.

Echipa noastră experimentată și specializată în lucrări de hidroizolație este pregătită să abordeze proiecte diverse și complexe, oferind soluții personalizate și performante pentru fiecare client.