Hidroizolatie-si-termoizolatie-acoperis-bloc-Timisoara-Circumvalatiunii-07.jpg

Detalii despre lucrare

Detalii despre lucrare

Lucrarea de hidroizolație și termoizolație a acoperișului blocului situat pe strada Circumvalațiunii din Timișoara a fost o intervenție executată cu precizie și atenție la detalii.

În cadrul hidroizolației, am aplicat o membrană bituminoasă modificată cu polimeri, asigurând o etanșare optimă împotriva ploilor abundente și infiltrațiilor de apă. Am acordat o atenție deosebită detaliilor critice precum rosturile, burlanele și coamele, pentru a preveni orice punct de vulnerabilitate în sistemul de hidroizolație.

În ceea ce privește termoizolația, am utilizat materiale cu proprietăți termice superioare, care au contribuit la o izolație eficientă și la crearea unui mediu confortabil în interiorul blocului. Am asigurat o aplicare uniformă a materialelor termoizolante, evitând astfel apariția punților termice.

Am urmărit îndeaproape normele și standardele de calitate în vigoare pentru a asigura că lucrarea noastră de hidroizolație și termoizolație corespunde celor mai înalte standarde de performanță și fiabilitate.

În urma finalizării lucrării, acoperișul blocului de pe strada Circumvalațiunii din Timișoara a fost consolidat în fața agenților atmosferici și a fluctuațiilor termice, contribuind la creșterea eficienței energetice a clădirii și la confortul locatarilor.