Oferta Wolgast – servicii hidroizolații pentru asociațiile de proprietari (locatari)

Termo și hidroizolații cu Wolgast Timișoara:

 • Suntem specializați în oferirea de servicii de izolații de înaltă calitate pentru asociațiile de proprietari (locatari).
 • Recomandăm cu încredere soluția tehnică a termo-hidroizolației bituminoase, deoarece aceasta aduce numeroase avantaje pentru blocurile de locuințe.
 • Această soluție tehnică este perfect adaptată structurii blocului dumneavoastră și poate fi implementată pe tot parcursul anului, indiferent de sezon.
 • Unul dintre punctele forte ale acestei soluții este că va proteja bugetul asociației, deoarece prețurile noastre sunt mai avantajoase în comparație cu costurile implicate de acoperișurile tradiționale din țiglă.

 

Calitate superioară și garanție:

 • Hidroizolația finală este tratată cu protecție UV, asigurând o durabilitate sporită pe termen lung a clădirii, pentru o perioadă de aproximativ 10-15 ani.
 • În vederea obținerii celor mai bune rezultate, recomandăm ca renovarea acoperișului să fie realizată în dublu-strat.
 • Firma noastră se conformează întotdeauna tuturor normelor legale și suntem absolut responsabili în toate aspectele contractuale, oferindu-vă încredere prin contracte bine întocmite, facturi detaliate și garanții complete.
 • Materialele utilizate în proces sunt caracterizate de o rezistență mecanică ridicată, fiind întărite cu poliester, iar straturile deja existente pot fi păstrate ca suport pentru noua hidroizolație.
 • Montajul se realizează rapid, într-un interval de timp relativ scurt, de aproximativ 5-9 zile, iar unul dintre beneficiile majore ale acestei tehnici este că nu necesită decopertare, deoarece utilizăm același tip de material.
oferta asociații proprietari locatari 1
oferta asociații proprietari locatari 2

De ce Wolgast Timișoara:

 • Colaborarea cu noi aduce numeroase avantaje.
 • Acceptăm plata în rate, cu posibilitatea de a efectua plăți pe o perioadă de până la 24 de luni, făcând serviciile noastre extrem de accesibile.
 • Oferim o garanție solidă de 10 ani și ne putem mândri, pentru o firmă aflată la început, cu un portofoliu numeros de blocuri unde lucrările noastre au fost realizate cu succes.
 • Garantăm că veți primi întotdeauna cea mai bună soluție tehnică, cu un raport optim între calitate și preț.
 • Deplasarea pentru a efectua constatarea este gratuită, iar ofertele noastre sunt detaliate și transparente, incluzând toate taxele necesare. După finalizarea lucrărilor, suntem angajați să menținem o relație pe termen lung cu dumneavoastră, oferind servicii de mentenanță de încredere.

Alegeți Wolgast pentru servicii de încredere și calitate în hidroizolații și termoizolații pentru asociația dumneavoastră.

Contactați-ne acum pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră și a beneficia de expertiza noastră în protejarea construcțiilor de infiltrări de apă și pierderi termice.

Hidroizolații prin WOLGAST TIMIȘOARA

Servicii hidroizolații

Beneficiari hidroizolații

Portofoliu hidroizolații

DATE DE CONTACT

Ai o întrebare? Ne poți suna.

Scrie un email

FORMULAR DE CONTACT

  Numele (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Subiectul

  Forma juridică (obligatoriu)

  Tip imobil (obligatoriu)

  Bloc de locuințeSpațiu comercialClădire birouriCasă/DuplexInstituție de statAlt tip

  Mesaj

  SUNT DE ACORD CU PRELUCRAREA DATELOR MELE PERSONALE (NUME, PRENUME, TELEFON, ADRESA DE EMAIL)

  Scrie textul de mai joscaptcha