Hidroizolatie-sistem-dublu-strat-acoperis-constructie-noua-Timisoara-str.-Pomiculturii-014.jpg

Detalii despre lucrare

Detalii despre lucrare

Lucrarea de hidroizolație cu sistem dublu strat pentru acoperiș pe construcție nouă, situată pe strada Pomiculturii din Timișoara, reprezintă o realizare importantă a echipei noastre de specialiști. Având în vedere importanța unei hidroizolații adecvate pentru integritatea și durabilitatea construcției, am abordat acest proiect cu atenție la detalii și experiența acumulată.

Prin implementarea unui sistem dublu strat, am asigurat o protecție sporită împotriva infiltrării apei, evitând astfel riscurile de degradare a structurii acoperișului. Prima etapă a constat în aplicarea unui strat de hidroizolație bituminoasă, care aderă perfect la suportul de beton. A doua etapă a implicat montarea unei membrane polimerice elastice, conferind rezistență la variațiile de temperatură și agentiilor chimici.

În timpul procesului de aplicare, ne-am asigurat că toate detaliile cheie au fost gestionate cu precizie, inclusiv burlane, coame, și zonele din jurul elementelor de fixare. Astfel, am garantat că acoperișul este perfect sigilat și protejat împotriva posibilelor infiltrații.

Echipa noastră a urmat normele și standardele în vigoare în domeniul hidroizolațiilor, asigurând calitatea și eficiența lucrării. Lucrarea de Hidroizolație sistem dublu strat acoperiș pe strada Pomiculturii din Timișoara reprezintă un exemplu al profesionalismului nostru și al angajamentului nostru de a oferi soluții tehnice superioare în domeniul construcțiilor.